Connect with us

ULTRAS-BULGARIA.net

Спомени: Лаута Арми смаза феновете на Болтън

Спомени

Спомени: Лаута Арми смаза феновете на Болтън

Феновете на Болтън определено не помнят с добро гостуването си в България през 2005 година. В мач от турнира УЕФА Къп, който бе игран в Бургас, англичаните бяха бити от Лаута Арми на няколко пъти.

През целия ден на 29-ти септември, групички от фенове на Локомотив се разхождат из Бургас, в търсене на привърженици на Болтън. На няколко пъти фенове на двата отбора се засичат, но англичаните бързо отстъпват в бягство.

Други засечки пък са прекратени от бързо дошлите полицаи. Въпреки това, на 3 пъти фенове на Локомотив докопват поддръжници на Болтън, с които до преди това са се замеряли с бутилки. Резултата е ясен – англичаните са разбити.

Няколко дни по-късно, феновете на Болтън се опитаха да отмият срама, пропагандирайки версии, че те са атакували тези на Локомотив, но полицията ги е спирала. Видеата, които тогава можеха да се видят в мрежата, както и снимките, потвърдиха обратното.

Лаута Арми

фен на Болтън на земята

Феновете на Локо на стадиона

Англичаните

Видео от трибуните

Коментари

коментари

Българска информационна страница за ултрас и фен култура от България и света.

4 Comments

4 Comments

 1. BultraBoy

  April 18, 2015 at 11:54

  Набили един дядо и вник му на 15 години, а когато в морската им излезли момчетата от Cuckoo Boys, мургавите подскачали по обичайния си начин зад полицейския кордон.

 2. боян

  January 11, 2014 at 21:20

  Тъпите цигани биха само разни туристи, които се шматкаха самостоятелно. А иначе голямата хулиганска бригада на Болтън никой не посмя да я доближи. Лъжите на Локо Пловдив им донесоха прозвището цигани.

 3. OFANZIVA 88

  January 10, 2014 at 18:36

  CIGANI-MANGALI !!! SHTE VI SHCUPIM ZUBKITE !

 4. LPFC

  January 10, 2014 at 00:23

  В Бургас винаги е било яко… и финала за Купата щяхме да вилнеем и да е*ем чифути от Разград, но бяхме в уникална еуфория заради момент чакан 30 години.

  Нищо…тая година ПАК!

  I love you babe alalalal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook

Advertisement
To Top