Connect with us

ULTRAS-BULGARIA.net

ЦСКА – ЛЕВСКИ 15.05.2022

ЦСКА - Левски

Блог

ЦСКА – ЛЕВСКИ 15.05.2022

Над 40 000 на ст. “Васил Левски”, хореографии, пиро и без сериозни инциденти за финала на Купата на България между ЦСКА и Левски.

ЦСКА София

Левски София

Коментари

коментари

Българска информационна страница за ултрас и фен култура от България и света.

To Top