Connect with us

ULTRAS-BULGARIA.net

9 ГОДИНИ “УЛТРАС БЪЛГАРИЯ”

Блог

9 ГОДИНИ “УЛТРАС БЪЛГАРИЯ”

ULTRAS-BULGARIA.net стартира на днешната дата през 2012-та година с ясната идея да е място, което обединява най-запалените фенове – онези, които живеят всекидневно с идеята “Ултрас” и се интересуват живо от това какво, къде и защо се случва.
Да предостави на същите, по максимално безпристрастен начин, информация за най-интересното от фен сцената в България, Европа и света.

За тези девет години споделихме стотици публикации, в които допуснатите грешки или неточности се броят на пръсти, което няма как да не ни радва, защото виждаме резултата от работата на страницата във формата на последователи в социалните мрежи и посетители на сайта ежемесечно.

Естествено, срещнахме и различни спънки, като най-голямата сред тях бе времето. В два периода, за общо година, страницата бе в пауза, а поддръжка се осъществяваше само във фейсбук.

За десетата година, в която навлизаме, си пожелаваме да няма такива пречки на хоризонта, но най-вече желаем и се надяваме всичко да се нормализира час по-скоро, за да може да се наслаждаваме на живота и любимата игра както преди.

Накрая, искаме да благодарим.
Благодарим на всички, с които по един или друг начин сме работили през годините. На всички, които ни изпращат снимки, видео и информация. На приятелите ни от други държави, с които изградихме страхотни контакти и които също допринасят за достоверността на поднесеното от нас.
На собствениците на различни марки дрехи, благодарение на които раздадохме десетки безплатни артикули през годините.
Разбира се, огромно мерси и на всички вас, които се въртите наоколо и ни зареждате със желание да продължаваме.

Наздраве!

“Ултрас България” през годините:

2012 – 2013

2014

Дек. 2014 – 2016

2016 – 2018

2018 –
С днешната визия

Коментари

коментари

Българска информационна страница за ултрас и фен култура от България и света.

To Top