Connect with us

ULTRAS-BULGARIA.net

Общи условия

 

ULTRAS-BULGARIA.net е онлайн медия фокусирана върху фенството в България и света. 

ULTRAS-BULGARIA.net си запазва правото да променя настоящите условия без предварително уведомление. 

 

Общи условия за ползване.

Ползването на сайта е обвързано с приемането на настоящото споразумение:

 

  1. ULTRAS-BULGARIA.net се стреми да получи и публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. Когато източникът не е цитиран, това е публично достъпна информация, за която ULTRAS-BULGARIA.net не носи отговорност. Издателите на сайта не носят отговорност за технически грешки или пропуски, както и за всички проблеми, които могат да възникнат поради случайни технически фактори или злонамерена външна намеса.
  2. Сайтът съдържа връзки към други сайтове, където ULTRAS-BULGARIA.net няма контрол и не носи отговорност за съдържанието на намиращата се там информация. Връзката към други сайтове не означава непременно, че ULTRAS-BULGARIA.net одобрява предлаганите там продукти или услуги.
  3. Посещението и ползването на раздели от настоящия сайт не изисква регистрация от потребителите. Въпреки това страницата съхранява някои лични данни, за които може да прочетете ТУК.
  4. ULTRAS-BULGARIA.net не носи отговорност за съдържанието на снимките, коментарите и всички други материали и информация, които се публикуват на сайта. ULTRAS-BULGARIA.net не носи отговорност и за действия на свои потребители и ползватели, дори те да са използвали услугите на сайта по позволен или непозволен според Общите условия начин.
  5. ULTRAS-BULGARIA.net може да съдържа материали, които част от хората биха счели за обидни. ULTRAS-BULGARIA.net няма за цел да пропагандира насилие и други противозаконни прояви, ние показваме и информираме за случили се събития.
  6. ULTRAS-BULGARIA.net е политически, групово и финансово необвързан сайт.
  7. ULTRAS-BULGARIA.net си запазва правото по всяко време да извършва промени по сайта без предупреждение.
  8. С осъществяването на достъп до сайта, се счита, че сте прочели, разбрали, и сте се съгласили с условията за ползване на ULTRAS-BULGARIA.net.

 

 

To Top