Connect with us

ULTRAS-BULGARIA.net

РАЗПРАВИИ ОКОЛО ОТКРАДНАТИ ЗНАМЕНА В РУСИЯ

Европа

РАЗПРАВИИ ОКОЛО ОТКРАДНАТИ ЗНАМЕНА В РУСИЯ

Фенове на Динамо и Спартак Москва влязоха в обвинения едни към други, заради откраднати знамена.

В събота, 23-ти януари, след волейболен мач група фенове на Динамо Москва губят три знамена, сред които и широко известното “За Динамо и големи цицки”.

Веднага след това от Динамо пускат информация към една от големите руски фен страници, която гласи:

“Фенове на Спартак прихващат четирима от нашите, сред които един инвалид и взимат знамената. Ако сте хора на честта, вероятно си струва да върнете личните вещи на жертвите. Ако смятате, че трябва да излезем и да се бием за знамената – няма проблем. Ще изясним съставите с условието, че независимо от резултата на боя върнете знамената. Предлагаме 12 на 12. Очакваме отговор от вас!”

Отговорът на привържениците на Спартак:

“Срещнахме 4 инвалида и проведохме разговор с най-едрия от тях като им предложихме да дадат всичко сами. Двама отвориха раница и предадоха едно знаме, а при претърсване на същия, с който разговаряхме взехме още две. Лични вещи никой не е взимал, освен ако не смятате знамената за такива. Никой не е удрян или тормозен.
пс – Защи винаги, когато на вас (Динамо/ЦСКА) ви взимат знаме, в интернет се изливат само лайна и патоси, които са гнусни дори да се четат?
пс2 – Искате да се биете? Оставете инвалида у дома и елате останалите трима от случката за 3на3, за лъжите трябва да отговаряте!
Не е ваша работа да ни поставяте условия!”

Коментари

коментари

Българска информационна страница за ултрас и фен култура от България и света.

To Top