Connect with us

ULTRAS-BULGARIA.net

ФЕН НА ДИНАМО КИЕВ С ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА БОЯ В ЧЕХИЯ

credit: WBC Kyiv

Европа

ФЕН НА ДИНАМО КИЕВ С ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА БОЯ В ЧЕХИЯ

Динамо Киев гостува на Яблонец в мач от груповата фаза на турнира Лига Европа на 4-ти октомври.

В Чехия присъства солидна група украинци.

Малко след срещата, в някои международни форуми, привърженици на Яблонец прокараха версията, че са били Динамо. Заради тези приказки от страна на чехите, фен на Динамо от групата “Brave Brigade” (Смелата Бригада) излезе с изявление за всичко случило се преди, по време и след мача.


Думите на фена на Динамо:

“Не ми се искаше, но трябва да кажа няколко неща, тъй като нашите опоненти бълваха много лъжи през последните дни.

“Brave Brigade” планирахме да се сбием в уговорен бой с противник от Чехия и се спряхме на Яблонец. Имахме и други опции, но все пак Динамо играеше с Яблонец и затова избрахме тях.

Ще бъда максимално точен в няколко точки.
1) – Първоначално се уговорихме за по 15-20 човека, но в деня на мача, няколко часа преди уговорката ни звъннаха и поискаха по 12, след това по 13 човека.

2) – Уговорката бе за бой между “Brave Brigade” от наша страна, без хора от други групи и смесен състав от тяхна страна, но без техни приятели от други отбори Чехия или Полша, въпреки че ние бяхме готови.

3) – В крайна сметка ние имахме 17 човека.

4) – Останахме в Прага и от Яблонец обещаха да дойдат ден преди мача, за да обсъдим последни детайли по боя, но не успели да намерят кола. След това ни казаха, че ще се срещнат с нас близо до уговореното място, но в крайна сметка стояхме и го чакахме около час.. и разбира се случайно бяхме посрещнати от ACAB… съвпадение? Не мисля))
.. защото веднага след появата на полицията, от чехите дойде един, който започна да снима буса ни, а когато ги питахме откъде имат снимката, ни отговориха че “познават хора от полицията”.

5) – Съдейки по техните действия, вече си мислихме, че се страхуват и никой не иска се бие от тяхна страна.
Изминахме над 2000км, тренирахме здраво, взехме си отпуски от работа, намерихме пари за пътя и всичко с риск да бъдем хванати от полицията – просто смешна работа.

6) – Те не положиха никакви усилия уговореният бой да се състои.

7) – В крайна сметка тръгнахме към стадиона с полицейски ескорт, мислейки че всичко е свършило. За наша изненада, на полицията не им пукаше особено и можехме да ходим където искаме, но не и на самият стадион, тъй като имаше 2 часа до началото. Веднага писахме на чехите, че сме готови да се бием след мача, по време на мача, въобще във всеки момент. Писахме им, че сме готови да пратим човек при тях да уговори всичко, че може да се измъкнем от полицията. Получихме обратно съобщение, че те са заобиколени от полицията в техния пъб. Върнахме им, че сме готови да се доберем до тях, намеквайки им, че сме съгласни на уличен бой, след като уговорен на искат. Те спряха да отговарят.
Очевидно не искаха да се бием..

8) – Тогава разбрахме, че всичко което ни казват е лъжа и започнахме да се измъкваме от полицията, и да се насочваме към входа за сектора на Яблонец в група от 29 човека. Очаквано не намерихме никого от тях, но след това видяхме няколко човека с тениски с хулигански символи по тях. Взехме им ги и по-късно ги изгорихме в сектора.

9) – Разхождахме се около час, търсейки проблеми, но никой не искаше да се покаже пред нас, след което тръгнахме към нашия сектор. Останахме много доволни, когато чухме песни на Яблонец. Върнахме им с наши песни, за да ни чуят.

10) – И сега последната и най-интересна част от историята)) Открихме, че нашите противници все пак имат топки и боят ще се случи… Но видяхме, че към нашите противници са се присъединили поляците от “Йеленя Гора” и тогава разбрахме всичко. Разбрахме защо няма уговорен, защо ни разкарват напред-назад и ни губеха времето… Защото са чакали приятелите им да пристигнат. Това ни накара да се засмеем колко са нещастни.

11) – Изразяваме уважение към поляците, които се сбиха с нас. Бе добър бой, но все пак искам да вметна, че те бяха големи, зрели мъже.

12) – Следователно, всички които пишат, че Яблонец са ни били, или са имали някакво предимство.. Четете това и знайте, че сте споделяли информация, които не ви придава чест. Нашите опоненти бяха разбити, дори когато бяхме напръскани с лютив спрей (надяваме се не от тях) и се бихме до идването на полицията.

13) – Сега ние от “Brave Brigade” заявяваме пред цялата “хулиганска общност”, че сме готови да се бием при каквито и да е условия с Яблонец и техните полски приятели, когато ни гостуват в славния Киев (13.12.2018).
Що се отнася до нас, готови сме да ви посрещнем предварително и да ви отведем до мястото. Гарантираме, че всичко ще бъде точно, справедливо и полицията няма да ви прихване (освен ако вие не искате))))
Докажете ни, че това в Чехия бе случайни обстоятелства и смешни съвпадения. Пътувахме 2000км в раздрънкан автобус, за да се бием, направете същото и вие, заради вашата чест. Не бъдете такива задници, каквито изглеждате сега.
пс – Не бихме искали да публикуваме съобщенията, които ни пратихме, от които всеки ще разбере всичко за вас. Всеки, дори във вашата страна, ще ви се надсмива заради тях, но ние ще ги публикуваме ако не получим предложение за бой, имате ни номера. Разчитаме на вашата чест, ако имате такава.

Коментари

коментари

Българска информационна страница за ултрас и фен култура от България и света.

To Top