Connect with us

ULTRAS-BULGARIA.net

И НКП на Левски се обяви против оръжията

България

И НКП на Левски се обяви против оръжията

Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП) също излезе с позиция относно въвеждането на правила между ултрасите на различните отбори у нас.

Пълния текст на момчетата от Сектор “Б”:

В ултрас отношенията оръжията нямат място!

Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски се обявява “За“ въвеждането на правила във „взаимоотношенията“ между ултрасите на различните отбори.

НКП е готов да участва в среща с достатъчно авторитетни представители на ултрас организациите на останалите клубове, на която да се постигне споразумение, очертаващо едни разумни граници на „взаимоотношения“ между привърженици, защитаващи различни цветове.

НКП е категорично против „модерната тенденция“ за използване на ножове, боксове, палки и др. най-вече от подрастващите ултрасите на различните клубове. НКП е и срещу агресията от страна на крайните ултраси върху умерените привърженици, сред които има не малко жени и деца. В тази посока НКП работи активно със своите членове.

НКП смята, че е настанало време набиращата напоследък негативна тенденция да бъде преустановена. В противен случай фаталният инцидент е само въпрос на време, а след него всички знаем какво следва.

Коментари

коментари

Българска информационна страница за ултрас и фен култура от България и света.

To Top