Connect with us

ULTRAS-BULGARIA.net

СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВК ЦСКА

снимки: Трибуна Сектор Г

България

СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВК ЦСКА

“Справедливост за ВК ЦСКА” – с този лозунг фенове на ЦСКА от цялата страна изразиха своята позиция по казусът със зала “Васил Симов”.

Преди дни от Сектор “Г” излязоха с 4 въпроса към Красен Кралев:

“Господа, предполагаме от доста време вече сте наясно със зреещия проблем, касаещ Волейболен клуб ЦСКА и зала “Васил Симов”. Очевидно моментът да си говорим открито, директно и с конкретика настъпи. Имаме няколко въпроса и понеже обичате да разговаряте и да се снимате с хората в градове, села и паланки, се надяваме, че няма да представлява трудност и ние да получим исканите от нас отговори:

1. Има ли целенасочена политика на ММС спрямо Волейболен клуб ЦСКА и конкретно зала “Васил Симов”?
2. Умишлено ли вече толкова години залата не се отдава на концесия и не се сключва договор за дългосрочното й ползване от ваша страна и най-титулувания и успешен отбор във волейболната история на България? Бюрократичен миш-маш или нещо съвсем друго?
3. Има ли резон според вас да се откриват “многофункционални” съоражения в небезивестните спортни центрове Бяла, Сусурлево и Мъглиж, а институцията, спечелила 3 Купи на Европейските шампиони и дала на родния волейбол Любо Ганев, Борислав Кьосев, Николай Иванов и Александър Попов да бъде принуждавана да напусне родния си дом и практически да изчезне?
4. Има ли воля и желание от ваша страна да се намери решение на този проблем или отново положението е “за едни майка, за други мащеха”?

Оставаме в очакване на отговори и апелираме и червената общност да бъде по-активна, да търси своите права и да изисква решения на въпросите, касаещи нашия любим клуб във всеки един аспект. Защото ние със сигурност няма да спрем дотук.

САМО ЦСКА!”

Коментари

коментари

Българска информационна страница за ултрас и фен култура от България и света.

To Top