Connect with us

ULTRAS-BULGARIA.net

ПОЗИЦИЯ НА СОФИЯ ЗАПАД

източник: Sofia West

България

ПОЗИЦИЯ НА СОФИЯ ЗАПАД

Привържениците на Левски от София Запад излязоха с позиция във връзка със сбиването между сини фенове, което се случи снощи.

Публикуваме без редакторска намеса:

“Ние от “Клуб на привържениците на Левски – София Запад” сме членове на фракция с 20 годишна история. Организирани и водени от принципите си вече две десетилетия без да променяме своето име, възгледи и сектор на стадиона.

За този дълъг период от време чухме доста неща по наш адрес от всякакви преходни индивиди. За тези години обаче спечелихме доста приятели и съмишленици, които истински са се докосвали до нашата същност, познавайки ни отлично и оценявайки адекватно нашите успехи, постижения и грешки.

Тук идва ред да заявим, че няма как да позволим безпринципно сглобени организацийки, сменящи си името почти всеки сезон, съставени от скитащи от фракция на фракция заблудени момченца, да допуснем да определят посоката на поведение на левскарската общност. Както досега в тези години, ние винаги сме давали да се разбере, че всеки ще получи онова, което потърси от нас.

От създаването на София Запад в далечната 1999 година на знамето ни стои слоганът “Никой не ни обича, но на нас не ни пука!” Това е така в последните 20 години и следвайки другия рефрен, който ни е ръководил успешно в нашето минало, ще ни ръководи и в нашето бъдеще: “Без битка няма победа!”.

Оттук нататък всеки е свободен да ни възприема както пожелае, а ние ще продължим да бъдем такива каквито сме.

С нас, който иска…
…срещу нас, който може!”

Коментари

коментари

Българска информационна страница за ултрас и фен култура от България и света.

To Top