Connect with us

ULTRAS-BULGARIA.net

УКРАИНЦИ ПЪТУВАХА 2000КМ ЗА БОЙ… ВЪРЗАХА ИМ ТЕНЕКИЯ

Металист Харков на снимката

Европа

УКРАИНЦИ ПЪТУВАХА 2000КМ ЗА БОЙ… ВЪРЗАХА ИМ ТЕНЕКИЯ

Young NSF на Металист Харков (на снимката горе) пропътуваха 2000км до Германия, за да участват в уговорен бой с група на Ерцгебирге Ауе… За да им вържат тенекия и в крайна сметка да отскочат за бой до Чехия.

Срещата била уговорена от месеци за 12х12. За място украинците отстъпвали многократно, като в крайна сметка такова било уговорено – на 120км от Ауе и на повече от 2000км от Харков.

В деня на боя (02.09.2018) рано сутринта от Ауе пратили съобщение, че един от групата им не може да участва и украинците се съгласяват също да извадят един от своите от участие.
Закъснявайки 40 минути за срещата, при условие че пътуват повече от 48 часа, украинците получават ново съобщение, че от Ауе се отказват. Металист уверяват своите противници, че са съвсем близо и идват, като получават отговор, че “някои са прегорели и вече не искат да се бият”.

Малко по-късно украинците са на място, но Ауе вече ги няма. При върпос къде са, немците отговарят, че “вече не се чувстват, като че им се бие”.

В крайна сметка, хулиганите на Металист отскачат до Чехия, където в рамките на няколко часа уговарят и се сбиват с групата Млада Спарта (Спарта Прага). Боят е бил 12х12 и след малко над 2 минути украинците надделяват.

Металист преди боя със Спарта

Млада Спарта преди боя с Металист

Коментари

коментари

Българска информационна страница за ултрас и фен култура от България и света.

To Top